+385 (0) 92 312 00 57

Pratite nas  
 

O nama

HEDONIA WEDDINGS – Boutique Wedding Agency

osnovana je s ciljem da mladencima brige oko organizacije velikog dana svede na minimum.

Mi smo tu da umjesto Vas vodimo brigu o organizaciji, koordinaciji i dizajnu Vašeg vjenčanja.

Tako na jednom mjestu možete dogovoriti sve detalje vezano za:

  • Dizajn i izradu pozivnica i zahvalnica
  • Dekoraciju sale
  • Dekoraciju crkve
  • Dekoraciju auta
  • Izradu revera/kitica
  • Cvijeće/vjenčani buket
  • Poklone za kumove/roditelje
  • Sve ostalo što Vam padne na pamet

Usluga savjetovanja za mladence je potpuno besplatna. Osim razgovora o dizajnu vjenčanja, pod savjetovanjem se smatra i prijateljska preporuka
(u nekim slučajevima i upozorenje) vezano za ostale stvari koje mladence zanimaju, bilo da se radi o odabiru mjesta (sale), glazbe, fotografa i slično.

Vjerujemo kako je prijateljski odnos između mladenaca i organizatora najbitnija stvar u cijelom procesu organizacije vjenčanja. Zato dogovore oko detalja najviše volimo smjestiti u neko ugodno okruženje, uz kavicu i kolač ili što god mladenci predlože.

Na sva Vaša pitanja, rado ćemo Vam odgovoriti!

Lana +385 (0) 92 312 00 57

Email: lana@hedonia-weddings.hr

Što naši mladenci kažu o nama...

Moja preporuka za pomoć pri organizaciji i izradi pozivnica, zahvalnica, cvijeća, kitica i svih ostalih gluposti koje jednoj ženi mogu pasti napamet... (kao npr. granje koje visi sa stropa😁)"

Martina Zubčić Dušak, 3.6.2017.

"Prezadovoljna, sve pohvale! "

Nikolina Brečević

"Mogu reći - svaka čast na profesionalnosti, usluzi, kreativnosti, trudu i ljubaznosti!!!! Tople preporuke svim mladenkama u panici "

Tita Romih, Rijeka

"Hvala na reverima. Stigli jučer. 😃 Prelijepi su, hvala na održanoj riječi i za sve veliko hvala. ❤ Svaka čast na profesionalnosti, usluzi, trudu ma na svemu 🙂 prezadovoljna sam hvala od srca"

Valentina Plažanin, dobitnica revera po izboru kao 1000-ti like na Facebook stranici

"Šogorica se udaje iduće godine pa pitam za nju, a budući da su naši bili super htjela bih da uzme kod Vas. Bila je posebna kombinacija s kojom su svi na kraju bili oduševljeni, ja najviše. Nisam uopće očekivala da će to dobro ispasti i na kraju je bilo super."

Martina Živec Mačković, reveri za vjenčanje 2.9.2017.

"Za sve koji planiraju jedan ovakav event 😁 Moja preporuka za pomoć pri organizaciji i izradi pozivnica, zahvalnica, cvijeća, kitica i svih ostalih gluposti koje jednoj ženi mogu pasti napamet... (kao npr. granje koje visi sa stropa😁)"

Martina Zubčić Dušak, 3.6.2017.