+385 (0) 92 312 00 57

Pratite nas  

FAQ

Koja Vam je cijena…?

  • U Hedoniji, sve se radi po narudžbi. Tako cijena ovisi o utrošenom materijalu, vremenu potrebnom za izradu i slično…
  • Ako želite dobiti točnu cijenu za neki artikl ili uslugu, pošaljite nam sljedeće informacije:

Reveri/kitice: Otprilike potrebna količina, sliku uzorka koji Vam se sviđa i datum vjenčanja

Dekoracije: Kratko objašnjenje zamisli, broj stolova, sve potrebne artikle/usluge i datum vjenčanja

2. Kada Vam moram javiti što smo odlučili?

  • Ukoliko se radi o reverima, vrijeme potrebno za izradu se prilagođava datumu vjenčanja. Za potvrdu rezervacije termina potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 200,00kn. Nakon što je uplata vidljiva, termin je rezerviran. Ostatak iznosa plaća se po preuzimanju (na području Zagreba) ili prije slanja pošiljke (ako kupac nije u mogućnosti preuzeti narudžbu u Zagrebu).
  • Ukoliko se radi o cijelom vjenčanju, nikad nije prerano.

Da li se mogu ovi reveri napraviti u nekoj drugoj kombinaciji boja?

  • Naravno, na slikama su modeli koji su rađeni po narudžbi. Svaki od primjeraka može se napraviti u bojama Vašeg vjenčanja. Ukoliko neki od elemenata nije dobavljiv u boji koja je potrebna, savjetovat ćemo Vas nekom od zamjenskih varijanti.

Na koji način su organizirani dogovori za vjenčanje?

  • Princip Hedonia Weddings je da se dogovori odvijaju u svakodnevnoj atmosferi, uz kavu, kolač, čašu vina… svejedno… Mladencima se pristupa na prijateljski način i maksimalno im se izlazi u susret. Tako sastanak možemo dogovoriti gdje god je mladencima najdraže. Također, možete se najaviti i doći u naš prostor na adresi Ljudevita Posavskog 27f, Novi Jelkovec, Sesvete.

Kako znamo da ćete zaista napraviti to što smo dogovorili?

  • Prilikom prvog susreta razgovaramo o idejama (i potrebama). Nakon toga, organizatorica Vam na e-mail dostavlja ponudu (s detaljima dogovorenim na sastanku) i prijedlog ugovora za organizaciju vjenčanja na pregled. Ukoliko su svi detalji po dogovoru, mladenci i organizatorica potpisuju ugovor kojim se obvezuju na poštivanje svih stavaka ugovora.

Kada se vrši plaćanje organizacije vjenčanja?

  • U pogledu plaćanja, mi smo skroz fleksibilni i prilagođavamo se mogućnostima mladenaca. Obavezno je uplatiti akontaciju prilikom potpisivanja ugovora (u pravilu je to 50% ukupnog iznosa, ali u potpunosti je prilagodljivo i ovisi o količini artikala i usluga obuhvaćenih ponudom/ugovorom). Obzirom imamo na umu da se mladenci istroše na sve strane, ostatak iznosa plaća se nakon vjenčanja, osim ako je ugovorom drukčije definirano.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.